24 Nisan 2013 Çarşamba

Orta Avrupa’nın incileri. BUDAPESTE-VIYANA-PRAG TURLARI

Orta Avrupa’nın İncileri…
BUDAPEŞTE-VİYANA-PRAG (6 GECE/7 GÜN)
24-30 HAZİRAN 2013/1-7 TEMMUZ 2013
1.Gün İstanbul - Budapeşte
Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali önünde siz değerli konuklarımızla 08.30’da buluşma. Bilet, bagaj ve biniş işlemlerinin ardından saat 10.30’da THY ile Budapeşte’ye uçuş ve 11.30’da varış. Varışın ardından Panoramik olarak yapılacak şehir turumuz için alandan ayrılış. Turumuzda; Erszebet Köprüsü, Gellert Tepesi, Balıkçılar Kulesi, St. Mathias Katedrali, Zincirli köprü, Parlamento Binası, Kahramanlar Meydanı görülecek yerler arasındadır. Turumuzu takiben otele transfer ve yerleşme. Gece rehberiniz tarafından ekstra olarak düzenlenecek olan Çigan Gecesi yemekli, içkili, müzikli eğlenceli turumuza katılma imkânı. Geceleme otelimizde.

2.Gün Budapeşte
Sabah otelde alınacak sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz, rehberiniz tarafından ekstra organize edilecek Esztergom & Visegrad & Szentendre gezisine katılabilirler. Geceleme otelimizde

3.Gün Budapeşte - Viyana
Sabah otelde alınacak kahvaltının ardından özel otobüsümüz ile Viyana’ya hareket. Yolda Bratislava’ya uğrayıp panoramik şehir turu yapacağız. Viyana’ya Varışın ardından Viyana şehir turu. Görülecek yerler arasında; Opera, Üniversite, Parlemento Binası, Tiyatro, Prater , Holfburg ve Müzeler bölgesi bulunmaktadır.Turumuzu takiben otele transfer ve yerleşme. Arzu eden misafirlerimiz, rehberiniz tarafından ekstra organize edilecek Grinzing Meyhaneleri turuna katılabilirler. Geceleme otelimizde.

4.Gün Viyana
Sabah otelde alınacak kahvaltının ardından rehberiniz tarafından organize edilecek yarım günlük Mayerling, Seegrotte, Baden Şehri turu ( Viyana Ormanları Turu ) yapılacaktır. Geceleme otelimizde.

5.Gün Viyana - Prag
Sabah otelde alınacak kahvaltının ardından özel otobüsümüz ile Prag’a hareket. Varışın ardından Panoramik olarak yapılacak şehir turumuz için alandan ayrılış. Şehir turumuz sırasında Cumhurbaşkanlığı Sarayı, Prag Kalesi, St.Vitus Katedrali, dünyaca ünlü yazar Kafka’nın Evi, Eski şehir meydanı ve Astronomik Saat Kulesi görülecek yerler arasındadır. Turumuzu takiben otele transfer ve yerleşme. Akşam rehberiniz tarafından organize edilecek Vlatava Nehrinde tekne turuna ekstra olarak katılma imkânı. Geceleme otelimizde.

6.Gün Prag
Sabah otelde alınacak kahvaltının ardından tam gün serbest zaman, alışveriş ve gezme imkânı. Dileyen misafirlerimiz rehberiniz tarafından ekstra olarak düzenlenecek olan Dresden ( Almanya ) tura katılma imkanı.

7.Gün Prag - Ankara
Sabah otelde alınacak kahvaltının ardından otelimizi boşaltıyoruz. Saat 16.00’ya kadar şehir merkezinde alışveriş için serbest zaman…Saat 16.00’da rehberimizin vereceği buluşma noktasında buluşarak havalimanına transfer..Gümrük ve bagaj işlemlerinin ardından saat 18.25’de THY ile İstanbul’a uçuş ve 22.00’de İstanbul Atatürk Havalimanı’na varış. Ankara için transfer hizmeti isteyen konuklarımız özel otobüsle Ankara’ya devam edeceklerdir…


DETAYLAR VE FİYAT İÇİN www.egtur.com.tr

Hiç yorum yok: