6 Ağustos 2010 Cuma

Milano-Venedik Şeker Bayramı Özel Turu


Milano - Venedik Şeker Bayramı Özel 3* Oteller 8 Eylül Hareket, Muhteşem İki Şehir..
1. Gün Istanbul - Milano
2. Gün : Milano - Como - Lugano Sabah kahvaltının ardından serbest zaman dileyen misafirlerimiz ekstra düzenlenecek olan COMO-LUGANO turuna katılabilirler. Alp dağlarının eteklerinde milyonlarca yıllık uykusunu uyuyan Como Gölü, lüks ve doğayla birlikte yaşatan yerleşim yerini gezme imkânını elde edebilirsiniz. Como gölü turumuzun ardından İsviçre'deki Lugano gölüne hareket ediyoruz. Varışın ardından serbest zaman. Tur bitimi otele transfer ve geceleme otelimizde. COMO-LUGANO Gölü turu : 70€ ( kişi başı ) 3. GÜN MİLANO - VENEDİK Sabah kahvaltısından ardından odaların boşaltılması ve Venedik'e doğru hareket ediyoruz. Salt çoğunluğun sağlanması durumunda yol üzerinde ekstra düzenlenecek olan VERONA & GARDA Gölü turuna katılabilirler.Bu turumuzda Tarihteki en büyük aşk hikayesine konu olmuş Romeo ve Julietin evininde bulunduğu Roma'daki coloseum arenasından sonra İtalya'daki en büyük arenaya ev sahipliği yapan kuzey İtalya'nın dükler şehri Verona'ya gidiyoruz. Daha sonra kuzey İtalya'daki göller bölgesinin en güzel örneklerden Garda gölü ve Sirmione köyü turumuzda göreceğimiz yerler arasındadır. Tur bitimi Venedik'teki otelimize transfer ve geceleme otelimizde.. VERONA & GARDA GOLU TURU : 40€ ( kişi başı ) 4. GÜN VENEDİK Sabah kahvaltımızın ardından İtalya'ya özgü vaporette denilen küçük tekneler ile Venedik'in kalbi San Marco meydanına gidiyoruz. Turumuza ilk olarak güvercinleri ile meşhur San Marco Meydanı'ndan başlıyoruz. Ünlü kafelere ve şık mağazalara ev sahipliği yapan üzeri kapalı galerilerle çevrili büyük bir mermer salon şeklinde olan bu meydandaki .Üzerinde San Marco'nun Aslanı ve San Teodoro'nun heykelleri bulunan granit sütunlar, İstanbul'dan getirilmiştir. Ardında Cumhuriyetin Devlet kilisesi olan Bazilika'yı geziyoruz. On iki havariden birisi olan San Marco'nun kemiklerini muhafaza etmek amacı ile 1063 ve 1073 yılları arasında,Avrupa ve Bizans karışımı bir tarzda inşa edilmiştir.Daha sonra Dükler Sarayını geziyoruz. Venedik'in bir güç ve şöhret sembolü olan saray, aynı zamanda hem Düka'nın ikamet yeri, hem de hükümetin bulunduğu yer idi . Beyaz ve pembe mermerin oluşturduğu sevimli geometrik şekillerin düzeni ön cepheye büyüleyici bir ifade kazandırmaktadır.Büyük Kanal. Yaklaşık 2 km. uzunluğunda olan kanalda, 'Patrici''lerin yaşamış olduğu 200 adet 12. - 18. yüzyıla ait mermer saraylar yan yana sıralanmıştır.Çan Kulesi , Saat Kulesi, Son nefes köprüsü ve Güzel sanatlar Akademisi görülecek yerler arasında . Arzu eden misafirlerimiz gondollar ile kanallar turumuza katılabilirler. Turumuz sonrası otelimize transfer geceleme otelimizde. Şampanyalı Gondol turu 30€ ( kişi başı ) 5. GÜN Venedik - Milano - İstanbul Sabah kahvaltısından ardından odaların boşaltılması ve serbest zaman. Rehberimizin belirleyeceği saatte Milano havalimanına transfer. Blu Express havayolları ile Sabiha Gökçen havalimanına transfer. Rahat ve konforlu bir uçuşun ardından turumuzun sonu. Bir sonraki Bamtur organizasyonunda görüşmek üzere..
ÜCRETE DAHİL OLAN HİZMETLER * Istanbul - Milano - Istanbul Parkurunda Uçak Bileti * Tercih Edilen Otellerde Oda Kahvaltı Konaklama * Havalimanı / Otel / Havalimanı Transferleri * Venedik ve Milano Panoramik Şehir Turu * Profesyonel Bamtur Türkçe Rehberlik Hizmetleri * Havalimanı vergileri * Seyahat Sigortası
FİYAT VE DETAY BiLGİ İÇİN TIKLAYIN
İstanbul Sabiha Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminali Bamtur deskinde buluşma. Bilet ve gümrük işlemlerinden sonra Blu Express Havayolları tarifeli seferi ile ile Milano'ya hareket ediyoruz. Varşımızı takiben bizleri bekleyen özel otobuslerimiz ile Milano panoramik şehir tanıtım turu. Çekici olmaktan ziyade şık, yaratıcı olmaktan ziyade varlıklı bir şehirdir Milano. Şüphesiz İtalya ekonomisinin can damarı ve İtalya'nın en görülesi şehirlerinden biridir. Yapılacak olan Milano şehir turunda, şehrin politik ve sosyal hayatının merkezi Galleria, sivri tepeli kuleleri, çan kuleleri ve heykelleri ile muazzam Duomo Katedrali, Buenos Aires Bulvarı, Fortezza panoramik olarak görülecek yerler arasındadır. Tur bitimi serbest zaman ve geceleme otelimizde.

Hiç yorum yok: