6 Ağustos 2010 Cuma

Berlin Turu Şeker Bayramı Özel - BTUR


Berlin Şeker Bayramı Özel
09 Eylül Hareketli Thy İle 3 Gece 4 Gün Berlin(2),Dresden,Postdam



1. Gün: İSTANBUL - BERLIN
Atatürk havalimanı dış hatlar gidiş terminali Bamtur kontuarı önünde sabah saat 06:15'da alan buluşma. Bilet, gümrük işlemlerinin ardından Türk Havayolları tarifeli seferi ile saat 08:45'da Berlin'e hareket. Saat 10:35 de Berlin'e varış.ve panoramik şehir turu. Batı Berlin'de, Zoo İstasyonu, Kurfürstendamm, Tiergarten, Reichstag, Checkpoint Charlie, Bradenburg Kapısı, Postdamer Platz, Gemaldegalerie, Neue Nationalgalerie, Berlin Filarmoni Orkestrası, Kreuzberg, Schöneberg, Charlottenburg, Berlin Olimpiyat Stadyumu görülecek yerler arasında. Doğu Berlin'de ise Unter den Linden, Museuminsel (Bergama Müzesi ve diğer müzeler), Alexanderplatz, Nikolaiviertel, Prenzlauer Berg, Gendermenmarkt, Karl Marx Allee .turumuz esnasında görülecek yerler arasında. Otelimize yerleşme ve serbest zaman. Geceleme Berlin'de otelimizde.

2. GÜN : BERLIN - DRESDEN
Sabah kahvaltı sonrası tam gün serbest gün. Dileyen misafirlerimiz için düzenlenecek olan Ekstra Dresden turu ( 45 Euro ).Bu turumuz için Dresdene dogru yola cıkıyoruz. Yaklasık 160 km sürecek yolculugumuz sonrası Dresdene varıyoruz.Ardından panoramik şehir turumuz başlıyor Almanya'nın bu eşsiz şehri Dresden! Kuzeyin Floransa'sı Dresden şehrinde nereye giderseniz güzel sanatlarla karşılaşırsınız. Elbe nehrinin kenarındaki bu şehre haklı olarak Elbe'nin Floransa'sı“ da denir: İtalya'nın ünlü metropolü gibi Dresden de çok sayıda dünya çapında sanat eseri koleksiyonları barındırır. Bugüne dek ayakta kalmış olan sayısız muhteşem barok yapı, Güçlü August döneminin şanını ve ihtişamını taşımaktadır. Avrupa'nın en güzel su saraylarından biri olan Moritzburg, Dresden'den yalnızca 10 km uzaklıkta kuzey yöndedir: Sarayın parkında yürüyüş yapabilir ve hayaller kurabilirsiniz. Turumuz sonrası Berlin'e doğru dönüyoruz. Geceleme Berlinde Otelimizde.

3. Gün : BERLIN -POTSDAM
Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz Bamtur' un düzenlemiş olduğu ekstra Potstdamer Platz ve çevresi turuna katılabilirler. (40 Euro) .Berline yarım saat (45 km ) mesafedeki bu tarihi Alman Kenti Unesco Dünya Mirası Listesindedir. Şehirr % 75 yeşil alan ile %25 binalar ve caddeleri içerir. Potsdam'da yaklaşık 20 göl ve nehir vardır.Sanssouci Sarayı, Dikiitaş, Brandenburg Kapısı, Nikolai Kiliisesi, Tarihi değirmen Ende, Rus kolonisi Aexandrowka, Fransız Kiliesesi, St. Peter und Paul kilisesi, Potsdam turumuz esnasında görilecek yerler arasıdadır. Turumuz sonrası Berlin'deki otelimize dönüş. Geceleme Berlin'de otelimizde.

4. Gün : BERLIN - ISTANBUL
Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman.Arzu eden misafirlerimiz ekstra Müzeler (Bergama Müzesi, Müzeler Adası) turuna katılabilirler. (30 EUO) Turumuz sonraı otobüslerimiz ile havalimanına transfer. Türk Havayolları tarifeli seferi ile saat 17:55 de İstanbul' a hareket. İstanbul' a varış ve turumuzun sonu. Başka bir Bamtur yolculuğunda buluşmak dileğiyle...
ÜCRETE DAHİL OLAN HİZMETLER
*Türk Havayolları tarifeli seferi ile İstanbul-Berlin gidiş-dönüş ekonomi sınıfı uçak bileti
* Seçilen otelde 3 gece oda-kahvaltı konaklama
* Alan-otel-alan transferleri
* Panoramik Berlin şehir turu
* Dresden ve Potsdam extra turlarına katılma imkanı
* Türkçe rehberlik hizmetleri
* Havalimanı vergisi ve hizmet bedeli
* Yurtdışı Seyahat Sigortası

FİYAT BİLGİSİ VE ÜRÜN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Hiç yorum yok: