5 Mart 2010 Cuma

DOĞA YÜRÜYÜŞLERİ Ankara hareketli Farklı yürüyüş turları




ÇAMLIDERE YAYLASI DOĞA YÜRÜYÜŞÜ                                                   

            Pazar sabahı saat 08.00 da hareket. Çamlıdere merkez yaylası ve Alıç Dağı ormanları içerisinde, molalarla birlikte 5,5 saat yapılacak etkinlik sonrasında saat 20.00 civarında Ankara’ya dönüş.
_____________________________________________________________________

IŞIKDAĞI KARAGÖL DOĞA YÜRÜŞÜ

            Pazar sabahı saat 08.00 da hareket. Çanlı köyünün yukarısından başlayan yürüyüşümüz Işık dağı eteklerinden orman patikaları içerisinden geçerek Karagöl’e varıyoruz. Molalarla birlikte 5,5 saat etkinlik sonrasında saat 20.00 civarında Ankara’ya dönüş.
____________________________________________________________________

YÜNLÜ YAYLASI DOĞA YÜRÜYÜŞÜ 

            Pazar sabahı saat 08.00 da hareket. Çamlıdere ile Gerede arasındaki yaylalardan Yünlüye varıyoruz. Gün boyu Gök nar ormanları içerisinde keyifli bir yürüyüş yapıyoruz, molalarla birlikte 6 saat etkinlik sonrasında saat 20.00 civarında Ankara’ya dönüş.

_______________________________________________________________________

GEREDE ESENTEPE DOĞA YÜRÜYÜŞÜ 

Pazar sabahı saat 08.00 da hareket. Gerede yakınlarında Esen tepe mesire alnından başlayan etkinliğimizde Gök nar ormanları içerisinden geçerek Hacı Veli yaylasına ulaşacağız, molalarla birlikte 5,5 saat etkinlik sonrasında saat 20.00 civarında Ankara’ya dönüş.

________________________________________________________________________

SOĞUKSU MİLLİ PARKI DOĞA YÜRÜYÜŞÜ

Pazar sabahı saat 08.00 da hareket. Kızılcahamam’da vereceğimiz mola sonrasında Milli Park ormanlarında yürüyeceğiz, molalarla birlikte 5,5 saat etkinlik sonrasında saat 20.00 civarında Ankara’ya dönüş.
_______________________________________________________________________

CANKURTARAN DOĞA YÜRÜYÜŞÜ  
Pazar sabahı saat 08.00 da hareket. Gerede’ye 20km kala otoban üzerinde Kaya Otel arkasındaki göl kenarından yürüyüşe başlıyor ve civar ormanlarında yürüyoruz, molalarla birlikte 5,5 saat etkinlik sonrasında saat 20.00 civarında Ankara’ya dönüş.
 ankara çıkışlı ankaradan hareketli deparlı kalkışlı doğa yürüyüş treking trekking turları turu tur gezileri gezisi gezi günübirlik konaklamalı haftalık hafta sonu yürüyüş turları ankara seyahat turizm tur gezi yürüyüş yapan firmaları firmalar acenlatar acenteleri şirketleri ankara ves turizm 430 4430


ÜCRETE DÂHİL HİZMETLER

·         Klimalı TV li Lüks otobüs ile ulaşım
·         Programda belirtilen geziler
·         Rehberlik ve  refakat hizmetleri


EKSTRA HİZMETLER
·         Ekstra harcamalar
·         Müze ve ören yeri giriş ücretleri
·         Yemekler

fiyat Detayları :www.otelturtatil.com

10 KİŞİ VE ÜSTÜNDEKİ GRUPLARA ÖZEL İNDİRİM UYGULANIR.



NOT: Bu etkinlik ağır sportif bir etkinlik olmayıp, düzenli yürüyüş yapanlar ve sağlık sorunu olmayanlar için uygundur. Bütün etkinlik boyunca yürünecek mesafeler 12-18km civarındadır. Yürüyüş alanları her yaştan katılımcıya açıktır. Yürüyüşte 30–40 litrelik bir sırt çantası, varsa ayak bileğini saran yürüyüş botu, yağmurluk, baton ( baston – asa), güneş gözlüğü, pamuklu olmayan rahat yürünebilen spor pantolon ve üst kıyafet yeterlidir. Etkinliğimiz boyunca öğle molalarındaki öğünler kişiye aittir.

Otobüs oturma düzeni kesin rezervasyon sırasına göre yapılır.

Yeterli çoğunluğun sağlanamaması ve iptal durumunda en geç 2 gün önceden bildirim yapılır.

Tur lideri ve rehberler gerekli durumlarda programda değişiklik yapabilirler.

Hiç yorum yok: