19 Nisan 2008 Cumartesi

Crown Plaza Otel Ankara 'da


Intercontinental, Crown Plaza ile Ankara'da Otelin maliyeti 30 milyon dolar Intercontinental Oteller Grubu lisansıyla, ANKAmall alışveriş Merkezinin yanında, Başkent'in üçüncü büyük oteli açılacak.
Crown Plaza-Ankara Otelinin lisans sözleşmesi; IC Oteller Grubu, Yeni Gimat İşyerleri İşletmesi A.Ş ve Laledan Turizm ve Ticaret A.Ş arasında imzalandı. Intercontinental Oteller Grubu İş Geliştirme Müdürü Georg Schlegel, törende yaptığı konuşmada, son dönemde Ankara'da yapılan yatırımların, gelişen Türkiye ekonomisinin birer göstergesi olduğunu kaydetti.


''YEPYENİ HAVAALANINA İNDİM, GENİŞ OTOBANDAN GELDİM''

''Ankara'ya 2004 yılında ilk kez geldiğimde, küçücük bir havaalanından giriş yapmıştım. O zaman kentte uluslararası markalı, yalnızca iki otel vardı'' diyen Schlegel, ''Bu seferki ziyaretimde ise son derece modern, yepyeni bir havaalanına indim, şehre geniş bir otobandan geldim. Ayrıca gördüm ki, uluslararası yeni oteller açılmış. Bu yatırımlar, gelişen Türkiye ekonomisinin birer göstergesidir'' şeklinde konuştu.
Türkiye'nin giderek genişleyen bir pazara sahip olduğunu anlatan Schlegel, İstanbul ve İzmir'den sonra Ankara'da yapmış oldukları bu yatırmdan büyük mutluluk duyduklarını söyleyerek, yatırımlarının süreceğini kaydetti.

OTEL, 2007 EYLÜL AYINDA AÇILACAK

Yeni Gimat tarafından, ANKAmall Alışveriş Merkezi yanında inşaası sürdürülen ve Laledan Turizm A.Ş'nin, IC Oteller Grubu lisansı altında 30 yıl süreyle işleteceği 5 yıldızlı Crown Plaza-Ankara Oteli, 30 milyon dolara mal olacak.
Toplam inşaat alanı 21 bin metrekare olan 279 odalı otel, 589 yatak kapasitesine ve 7 bin metrekarelik otopark alanına sahip.
Bu arada dünya çapında ''toplam 600 bin oda kapasiteli 3,800 oteli'' bulunan, en büyük oteller zinciri IC Oteller Grubu lisansı ile hizmet verecek olan Crown Plaza-Ankara, Eylül 2007'de açılacak. Otel devreye girdiğinde başkentin 3. en büyük oteli olacak
Yeni Gimat tarafından, ANKAmall Alışveriş Merkezi yanında inşaası sürdürülen ve Laledan Turizm A.Ş'nin, IC Oteller Grubu lisansı altında 30 yıl süreyle işleteceği 5 yıldızlı Crown Plaza-Ankara Oteli, 30 milyon
dolara mal olacak.

Toplam inşaat alanı 21 bin metrekare olan 279 odalı otel, 589 yatak kapasitesine ve 7 bin metrekarelik otopark alanına sahip. Bu arada dünya çapında "toplam 600 bin oda kapasiteli 3,800 oteli" bulunan, en büyük oteller zinciri IC Oteller Grubu lisansı ile hizmet verecek olan Crown Plaza-Ankara, Eylül 2007'de açılacak. Otel devreye girdiğinde başkentin 3. en büyük oteli olacak.
www.dunyagazetesi.com

Hiç yorum yok: